MY MUST HAVES ON TRIPS

července 02, 2017

Haló, prázdníny už jsou konečně tady. Sluníčko, moře, zmrzlina, šortky ..jó přesně tohle už potřebuju. Za dva měsíce jdu na gympl, tak musím načerpat hóódně energie, abych to všechno přežila a zvládla..😄 Mám spoustu plánů na prázdniny, takže třeba budou nějaké články z cestování 😜
Když jedu někam na nějaký výlet mám určitý seznam nezbytností, které si beru vždy s sebou a o tom bude celý dnešní článek.


 1.Foťák/mobil
Toto je úplně nejdůležitějsí věc. Zaznamená totiž všechny zažitky a pěkné chvíle na které si můžete zavzpomínat.
2.Sluneční brýle
Na sluneční brýle vždycky zapomínám a potom prostě v záři sluníčka nic nevidím.😵 Proto vám je připomínám, ať na ně nezapomenete. 
 3.Antibakterální gel
Ne vždy je příležitost si před jídle umýt ruce. A není upně nejlepší jíst rukama, kterýma jste na všechno sahaly. Antibakteriální gel vás v této situaci vždy zachrání. V DMku je teď i nová letní limitka..😉
4.Pití a jídlo
Nikdy nezapomeňte na láhev vody!! A malá sváča, například banán nebo přesnídávka je taky super.
5.Gumičky
Klasický problém holek: Nemá někdo gumičku?
6.Turistický deník
Do tohoto deníku si můžete lepit turistické nálepky, které naleznete na různých místech po ČR. Například zoo, rozhledny, kostely a podobně..Nálepku nejčastěji naleznete v suvenýrech nebo v informacích a stojí 12 Kč. K nálepce si můžete ještě připsat svoje postřehy nebo zatrhnout čím jste jeli, jaké bylo počasí, jak se vám tam líbílo. Věřte mi je super si připomenout, kde jaká místa jste navštívili.
7.Deodorant
Deodorant nemusím ani rozebírat, to je jasnačka..☺
8.Pudr/korektor
Korektor nebo pudr je super mít jen tak na opravení make-upu. Pudr je lepší mít už s labuťenkou a netahat s sebou žadné štětce!!
9.Kapesníčky 
Alergici pochopí..😉
10.Peníze
Asi by bylo blbý jet bez peněz...😂
 11.Vak
A samozřejmě něco do čeho to všechno dáte. Na výlety nesnáším kabelky, proto vám doboručuju vak nebo malý batůžek...

Doufám, že se vám článek líbil a že vám třeba pomůže. Uživejte si prazdniny a mějte čarovný den

You Might Also Like

0 komentářů